• Babagan TOPP

Babagan awake dhewe

GeePower-loby-e1649838653403

Jeneng sing bisa dipercaya

GeePower New Energy Technology Co., Ltd.

Kang minangka perusahaan dinamis lan maju, ngadeg ing ngarep revolusi energi anyar.Wiwit diadegake ing taun 2018, kita wis darmabakti kanggo ngrancang, ngasilake lan adol solusi baterei lithium-ion sing canggih ing sangisore merek "GeePower" sing dihormati.Kita seneng karo reputasi sing sampurna minangka perusahaan wajib pajak umum kanthi hak impor lan ekspor.Portofolio produk kita cocog banget kanggo nyukupi kabutuhan solusi tenaga lestari ing macem-macem lapangan, kalebu kendaraan listrik energi anyar, forklift listrik, tenaga serep, lan sistem panyimpenan energi omah lan industri.

sumringah1

sesanti

Energizing donya.

mencorong2

Karep

Solusi energi ijo sing dipercaya.

mencorong3

Nilai

Ngasilake produk kelas donya, Powering a Sustainable Future.

kokGeePower

Ing Geepower, kita ngerti manawa nyukupi kabutuhan unik para pelanggan minangka sing paling penting.

Kanggo mesthekake iki, kita wis nglumpukake tim ahli teknis sing duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing bidang energi anyar.Keahlian kasebut ngidini kita ngembangake solusi inovatif lan khusus sing ngluwihi pangarepan kanthi cepet nanggapi kabutuhan pasar.Kita bangga banget karo komitmen sing ora tegang kanggo kualitas.Nganggo sistem manajemen kualitas sing komprehensif lan ilmiah, kita wis entuk sertifikasi ISO9001: 2005 lan sawetara sertifikasi produk, nyedhiyakake pelanggan kanthi jaminan manawa produk kita diakoni lan dipercaya ing saindenging jagad.

bengkel

kokPilih Kita

Kanthi macem-macem baterei litium-ion iki, GeePower nawakake solusi sing fleksibel, hemat biaya, lan hemat energi sing bisa digunakake kanggo macem-macem operasi pelanggan.

lambang taun

Pengalaman baterei lithium

10+ Taun

3ae45fd5

Kapasitas Produksi

1GWh/Y

3ae45fd52

Staff Teknis

50+

3ae45fd523

Paten

100+

abin4582

Lithium IonPanyedhiya Solusi

GeePower setya nggawa solusi Lithium profesional ing industri penanganan material.Kita duwe solusi lengkap ing lokasi iklim sing adhem & panas, gudang panyimpenan adhem, kahanan kelembapan sing dhuwur, kahanan operasi sing suwe, kahanan kerja sing abot, lsp.

Ngasilake produk kelas donya, dadi perusahaan abad-ngadeg.