• Babagan TOPP

Baterai Forklift LiFePO4

Pambuka Baterei Lithium kanggo Forklift

Pambuka Baterei Lithium kanggo Forklift

GeePower, merek terkenal kanggo baterei forklift lithium-ion, bubar nggedhekake macem-macem produk kalebu truk jangkauan, truk imbang listrik kanthi kapabilitas 24V, 36V, 48V, 72V lan 80V.Kanthi macem-macem baterei litium-ion iki, GeePower nawakake solusi sing fleksibel, hemat biaya, lan hemat energi sing bisa digunakake kanggo macem-macem operasi pelanggan.Range baterei lithium-ion wis dirancang kanggo pas karo macem-macem jinis forklift lan peralatan penanganan materi kayata truk palet powered, stackers powered, pickers pesenan, traktor penarik, trek tekan, truk counterbalanced listrik, lift gunting, lan liya-liyane.Temokake keuntungan saka umur sing luwih dawa, pangopènan sing sithik, lan nol emisi nganggo baterei lithium-ion GeePower, sing cocog karo kabeh kabutuhan sampeyan.

baterei_02
baterei_04
baterei_03
  • jam
    wektu ngisi
  • taun
    babar pisan
  • taun
    urip desain
  • kaping
    siklus Iife
  • jam
    babar pisan

Perbandingan beda antarane baterei lithium
lan baterei timbal-asam digunakake ing forklift

baterei_05
  • Baterei Lithium ion GeePower
    Baterei Lead-Acid
  • > 3500 kaping
    Siklus Urip
    500 ~ 1000 kaping
  • > 10 taun
    Desain urip
    3 taun
  • 2 jam
    Wektu Ngisi daya
    8 jam
  • Kapan wae (kali-kali)
    Frekuensi Pangisian Daya
    Sedina sepisan
  • Stabil
    Low Temp.Kinerja
    ora stabil
  • Kapasitas sing luwih dhuwur ing operasi beban dhuwur
    Kapasitas sing bisa digunakake
    Kapasitas dirating Lower ing operasi mbukak dhuwur
  • Ngirit> 50% ing 5 taun
    Biaya nggunakake
    Biaya dhuwur
  • Ora ana pangopènan
    Pangopènan
    Pangopènan sing kerep
  • Multiple built-in proteksi
    Safety
    Bisa nyebabake bledosan
baterei_06

Baterei forklift Lithium-ion nawakake macem-macem kaluwihan kayata kapadhetan energi sing dhuwur, efisiensi sing luwih dhuwur, nol emisi nalika didhukung dening listrik ijo, pangopènan minimal, lan umur sing luwih dawa.Kajaba iku, keuntungan paling gedhe saka baterei iki yaiku kesesuaian kanggo ngisi daya.Iki tegese forklift bisa dikenani biaya kapan wae sajrone jam kerja, kalebu nalika istirahat.Atribut iki utamané mupangati ing operasi multi-shift, ing ngendi baterei bisa diisi ulang kanthi cepet dening operator.Kanthi baterei lithium-ion, ora perlu ngganti baterei, baterei cadangan, utawa kamar pangisi daya.Iki nyebabake nyuda downtime sing ora perlu, nyebabake produktivitas ing situs kerja.Kanggo transisi menyang teknologi lithium-ion, ana sawetara cara kanggo nggabungake daya kesempatan menyang operasi sampeyan.

ngisi daya luwih cepet

ngisi daya luwih cepet
  • 01
    DAYA LUWIH
    DAYA LUWIH

    Kanggo saben siklus pangisian daya lan discharge lengkap, baterei ion lithium ngirit energi rata-rata 12 ~ 18%.Bisa kanthi gampang dikaliake karo total energi sing bisa disimpen ing baterei lan kanthi samesthine> 3500 siklus urip.Iki menehi idea saka total energi disimpen lan biaya.

  • 02
    LAWAS URIP
    LAWAS URIP

    Baterei Asam Timbal: Baterei asam timbal bisa tahan udakara 2-5 taun kanthi mundhut kapasitas lan syarat pangopènan kaya top-up banyu lan biaya ekualiser.Baterei Lithium-Ion: Populer kanggo kapadhetan energi sing luwih dhuwur, umur luwih dawa, baterei lithium-ion tahan 8-12 taun.Kanthi siklus pangisian daya luwih akeh lan penylametan kapasitas.

LESTARI

baterei_bg03

Multiple Forklift Aplikasi

GeePower nawakake macem-macem Lithium-Ion sing khas kanggo baterei forklift sing nyakup truk jangkauan, truk imbang listrik 24volt, 48volt, lan 80volt, lan macem-macem peralatan penanganan material liyane (kayata truk palet, stacker, picker pesenan, traktor penarik, jangkauan. truk, truk imbang listrik, lan lift gunting).Range Lithium-Ion kita dirancang kanggo ngoptimalake efisiensi energi, keluwesan, lan penghematan biaya kanggo operasi sampeyan.Kita yakin manawa solusi baterei sing serbaguna bisa nyukupi kabutuhan operasional pelanggan.Keahlian kita ngluwihi macem-macem aplikasi, kalebu Truk palet Powered, Stackers Powered, Picker pesenan, Traktor Towing, Truk Reach, Truk imbang listrik, Scissor Lift, lsp. Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni carane solusi kita bisa entuk manfaat kanggo bisnis sampeyan.

Multiple Forklift Aplikasi