• Babagan TOPP

Modul Baterei LFP

A Pambuka Brief kanggo LFP Bateri Modul

wunsds1

Modul baterei LFP nawakake safety sing luar biasa, stabilitas termal, lan umur siklus.Baterei fosfat wesi lithium iki akeh digunakake ing EV, sistem energi sing bisa dianyari, lan aplikasi liyane sing mbutuhake linuwih lan umur dawa.Senadyan Kapadhetan energi rada ngisor, baterei LFP menehi ganti rugi karo Kapadhetan daya nyengsemaken lan sawetara suhu operasi sudhut.Panaliten sing ditindakake kanthi tujuan kanggo nambah kapadhetan energi.Sakabèhé, modul baterei LFP minangka pilihan sing dipercaya kanggo panyimpenan energi sing aman lan tahan lama.

CBA54173200--1P Seri

modul 1P8S / 1P12S standar bisa gampang digabungake menyang sistem baterei kanggo kendaraan kacepetan kurang, forklift, kendaraan khusus, etc., lan digunakake digunakake;ing wektu sing padha, standarisasi spare parts uga bisa ketemu sembarang kombinasi nomer senar beda;ketemu skenario panggunaan khusus pelanggan;Ukuran maksimal sing bisa DIKEMAS yaiku 1P16S.

babagan (1)
babagan (2)

Parameter produk

Proyek

Parameter teknis

Modul

Model Kelompok

Kelompok Modul 1P8S

Kelompok Modul 1P12S

Tegangan Rated

25.6

38.4

Kapasitas Rated

206

206

Daya Modul

5273.6

7910.4

Bobot Modul

34,5 ± 0,5

50±0.8

Ukuran Modul

482*175*210

700*175*210

Range Tegangan

20-29.2

30-43.8

Maksimum Konstan Discharging Saiki

206A

Arus Pengisian Maksimum

200A

Rentang Suhu Kerja

Pengisian 0 ~ 55 ℃,

Dicharging -20 ~ 60 ℃

CBA54173200--2P Series

Modul 2P4S / 2P6S standar bisa gampang digabungake menyang sistem baterei kanggo forklift, kendaraan khusus, lan liya-liyane, lan akeh digunakake;ing wektu sing padha, standarisasi spare parts uga bisa ketemu sembarang kombinasi nomer senar beda;ketemu skenario panggunaan khusus pelanggan;PACK maksimum menyang 2P8S.

babagan (3)
babagan (4)

Parameter produk

Proyek

Parameter teknis

 

Modul

Model Kelompok

Kelompok Modul 2P4S

Kelompok Modul 2P6S

Tegangan Rated

12.8

19.2

Kapasitas Rated

412

412

Daya Modul

5273.6

7910.4

Bobot Modul

34,5 ± 0,5

50±0.8

Ukuran Modul

482*175*210

700*175*210

Range Tegangan

10-14.6

15-21.9

Maksimum Konstan Discharging Saiki

250A

Arus Pengisian Maksimum

200A

Rentang Suhu Kerja

Pengisian 0 ~ 55 ℃,

Dicharging -20 ~ 60 ℃

CBA54173200--3P

Modul 3P3S / 3P4S standar bisa gampang digabungake menyang sistem baterei kanggo forklift, kendaraan khusus, lan liya-liyane, lan akeh digunakake.Ing wektu sing padha, standarisasi spare parts uga bisa ketemu sembarang kombinasi nomer senar beda;ketemu skenario panggunaan khusus pelanggan;PACK maksimum menyang 3P5S

babagan (5)
babagan (6)

Parameter produk

Proyek

Parameter teknis

Modul

 

Model Kelompok

Kelompok Modul 3P3S

Kelompok Modul 3P4S

Tegangan Rated

9.6

12.8

Kapasitas Rated

618

618

Daya Modul

5932.8

7910.4

Bobot Modul

38,5 ± 0,5

50±0.8

Ukuran Modul

536*175*210

700*175*210

Range Tegangan

7.5-10.95

10-14.6

Maksimum Konstan Discharging Saiki

250A

Arus Pengisian Maksimum

200A

Rentang Suhu Kerja

Pengisian 0 ~ 55 ℃,

Dicharging -20 ~ 60 ℃

Lini Produksi

dangsun (2)
dangsun (1)
LINE PRODUKSI (3)
LINE PRODUKSI (4)
asds14

Daya nganggo modul baterei LFP - solusi panyimpenan energi sing dipercaya lan aman kanggo masa depan sing lestari.

Ngalami panyimpenan energi sing dipercaya lan aman kaya sadurunge karo modul baterei LFP.Gunakake kekuwatan teknologi mutakhir kanggo njamin masa depan sing lestari kanggo kabeh.Percaya ing solusi kita kanggo nyedhiyakake stabilitas lan daya tahan sing dibutuhake kanggo kabutuhan energi, nalika nyuda jejak karbon.Daya munggah lan bahan bakar owah-owahan menyang sesuk greener.