GeePower--Panyedhiya baterei lithium-ion sing unggul: Kanthi reputasi sing kuwat kanggo keunggulan, kita ngirimake baterei lithium-ion sing dipercaya lan dipercaya sing nguwasani piranti kanthi efisien.Solusi inovatif kita njamin kinerja sing luwih tahan lama lan produktivitas sing luwih apik, ngidini sampeyan tetep semangat lan luwih maju tinimbang kompetisi.

babagan
GeePower

GeePower New Energy Technology Co., Ltd. Kang minangka perusahaan dinamis lan maju, ngadeg ing ngarep revolusi energi anyar.Wiwit diadegake ing taun 2018, kita wis darmabakti kanggo ngrancang, ngasilake lan adol solusi baterei lithium-ion sing canggih ing sangisore merek "GeePower" sing dihormati.Kita seneng karo reputasi sing sampurna minangka perusahaan wajib pajak umum kanthi hak impor lan ekspor.Portofolio produk kita cocog banget kanggo nyukupi kabutuhan solusi tenaga lestari ing macem-macem lapangan, kalebu kendaraan listrik energi anyar, forklift listrik, tenaga serep, lan sistem panyimpenan energi omah lan industri.

  • 0 +

    Taun Pengalaman

  • 0 GWH

    Kapasitas Produksi

  • 0 +

    Staf Teknis

  • 0 +

    Paten

  • FT80350 Baterai Li-ion 80v forklift hemat energi kanggo penanganan material

    FT80350 Hemat Energi...

    Forklift 80v baterei Li-ion sing efisien energi kanggo penanganan material minangka solusi daya canggih sing nyedhiyakake kinerja, linuwih, lan safety sing luar biasa kanggo sawetara operasi forklift.Baterei kualitas dhuwur iki nduweni siklus urip sing nyengsemake lan voltase 83.2v kanthi kapasitas 350ah, njamin daya sing dipercaya lan kuat kanggo mesthekake operasi sampeyan lancar tanpa gangguan.Kanthi desain sing inovatif, baterei forklift GeePower LiFePO4 nawakake umur rak sing luwih tahan lama, dadi pilihan sing efisien lan larang kanggo perusahaan sampeyan.

  • FT72350 Deep cycle 3 wheel forklift listrik produsen baterei lithium ion

    FT72350 Siklus jero 3 w...

    FT72350 Deep cycle 3 wheel forklift listrik produsen baterei lithium ion dirancang khusus kanggo digunakake ing truk forklift, nyediakake urip siklus nyengsemaken, daya dipercaya lan kinerja safety ngédap.Kanthi kapasitas 350ah lan voltase 76.8v, baterei berkualitas tinggi iki nyedhiyakake daya sing kuat kanggo kabeh operasi forklift sampeyan. solusi.Iki ndadekake panggantos becik kanggo baterei timbal-asam tradisional sing biasane mbutuhake panggantos biasa lan pangopènan.Apa mranata baterei kita loro iku kinerja safety nyengsemaken.

  • FT72300 72 volt forklift listrik Paket baterai lithium isi ulang

    FT72300 72 volt listrik...

    FT72300 72 volt forklift listrik Paket baterei lithium sing bisa diisi ulang minangka solusi panyimpenan energi sing kuat lan bisa dipercaya sing menehi daya tahan lan kinerja sing apik.Iki nggunakake teknologi lithium-ion sing canggih kanggo ngasilake siklus urip sing unggul, output daya sing luar biasa, lan durasi pangisian daya sing luwih cendhek tinimbang baterei asam timbal tradisional.Fitur-fitur kasebut ndadekake banget cocog kanggo akeh aplikasi sing mbutuhake sumber daya sing dipercaya.Desain kompak saka paket baterei iki ndadekake gampang kanggo nginstal lan njaga, dene sistem BMS sing cerdas nyedhiyakake macem-macem tingkat pengamanan marang masalah umum sing gegandhengan karo baterei kayata overheating, over-discharge, overcharge, lan short-circuiting.

  • FT72280 72v Ultra-tipis baterei lithium isi ulang kanggo truk forklift listrik

    FT72280 72v Ultra-tipis...

    FT72280 72v Baterai lithium sing bisa diisi ulang ultra tipis kanggo truk forklift listrik nawakake macem-macem fitur lan mupangat sing nambah kinerja lan linuwih.Salah sawijining kaluwihan utama baterei iki yaiku kapadhetan energi sing dhuwur, sing ngidini nyedhiyakake daya sing konsisten kanggo wektu sing suwe tanpa mbutuhake ngisi ulang.Dibandhingake karo baterei timbal-asam tradisional, baterei forklift GeePower LiFePO4 nduweni umur sing luwih dawa lan wektu pangisian daya luwih cepet, dadi luwih efisien lan biaya-efektif.Sistem BMS canggih njamin operasi sing aman lan dipercaya kanthi ngatur siklus pangisi daya lan mbuwang baterei lan nyegah overcharging lan overheating. model lan merek.Konstruksi sing kuat lan dipercaya ndadekake cocok kanggo digunakake ing lingkungan sing tantangan kaya gudang, fasilitas manufaktur, lan operasi logistik.Sakabèhé, Kapadhetan energi dhuwur baterei forklift GeePower LiFePO4, umur luwih dawa, wektu ngisi daya luwih cepet, lan operasi aman ndadekake investasi banget kanggo bisnis looking kanggo nambah efisiensi lan linuwih operasi lan nyuda biaya pangopènan sakabèhé.

  • FT361120 baterei forklift kapasitas dhuwur kanggo industri

    FT361120 Kapasitas dhuwur...

    Baterei forklift LiFePO4 GeePower nawakake alternatif sing apik kanggo baterei asam timbal tradisional nalika nerangake peralatan penanganan material.Kanthi baterei forklift kapasitas dhuwur FT361120 kanggo industri lan voltase 38.4V, baterei GeePower nyedhiyakake daya sing dipercaya, stabil lan nyukupi supaya peralatan sampeyan bisa mlaku kanthi lancar.Saliyane kapasitas gedhe, baterei LiFePO4 uga nduweni fitur tambahan kaya layar LCD lan port pangisi daya mobil sing ndadekake operator nyaman lan pangguna-loropaken.

  • FT24700 kapasitas dhuwur forklift 24 v baterei lithium

    FT24700 kapasitas dhuwur ...

    Paket baterei lithium forklift 25.6V700AH minangka investasi sing luar biasa kanggo bisnis sing pengin nambah operasi ing jangka panjang.Paket baterei iki direkayasa kanggo tahan kahanan lingkungan sing kasar, nyedhiyakake kinerja sing stabil lan konsisten sing nyukupi panjaluk fasilitas manufaktur, gudang, lan pusat distribusi.Kanthi nggunakake paket baterei iki, bisnis bisa ngoptimalake panggunaan peralatan, njaga alur kerja tanpa gangguan, lan nyilikake downtime sing larang.

  • FT24175 forklift panggantos baterei asam timbal

    FT24175 forklift lead...

    Panggantos baterei asam timbal forklift FT24175, baterei GeePower LiFePO4 minangka sumber daya sing kuat lan dipercaya kanggo macem-macem aplikasi industri, kanthi kapasitas 25.6V175AH.Umur siklus sing luwih dawa lan output daya dhuwur menehi kinerja lan nilai sing luar biasa dibandhingake karo baterei asam timbal tradisional.Teknologi sistem manajemen baterei canggih (BMS) baterei nyedhiyakake macem-macem tingkat proteksi marang malfungsi, ngisi daya sing berlebihan, lan panas banget, njamin keamanan lan operasi sing dipercaya.Dirancang kanggo operate ing lingkungan atos, baterei GeePower LiFePO4 bisa tahan suhu nemen, asor, lan cahya kanggo kejut lan geter, dadi solusi daya becik kanggo industri nuntut kayata logistik, warehousing, lan manufaktur.Ukuran sing kompak lan proses instalasi lan pangopènan sing gampang dadi pilihan populer kanggo aplikasi sing mbutuhake owah-owahan baterei sing kerep.Sakabèhé, daya tahan, efisiensi, lan gampang ditangani baterei GeePower LiFePO4 ndadekake investasi sing apik banget kanggo bisnis sing pengin ngoptimalake operasi lan produktivitas, supaya bisa nggunakake kekuwatan teknologi inovatif nalika nyuda risiko lan nyuda downtime ing macem-macem setelan industri.

warta lan informasi