• Babagan TOPP

Baterei Kréta Golf LiFePO4

A introduksi singkat kanggo baterei lithium

A introduksi singkat kanggo baterei lithium

GeePower minangka panyedhiya teknologi baterei litium sing dipercaya kanggo kreta golf, skuter mobilitas, kursi rodha listrik, UTV, lan ATV.Baterei lithium portofolio ekstensif kita dirancang kanggo ngowahi revolusi cara sampeyan nguwasani mobil golf.Kanthi efisiensi energi sing wis kabukten 30% luwih dhuwur tinimbang baterei timbal-asam tradisional, baterei golf cart nyedhiyakake jumlah energi sing luar biasa, lan sawetara bisa diisi kanthi cepet sajrone 1-2 jam.Efisiensi iki sebabe lapangan golf ing saindenging jagad ngalih menyang baterei mobil golf lithium.Baterei plug-and-play kita modular, ngidini sampeyan nyambungake kanthi seri utawa paralel kanggo daya tambahan.Ayo kita nulungi sampeyan njupuk pengalaman cart golf menyang tingkat sabanjure kanthi solusi baterei lithium sing unggul.

A introduksi singkat kanggo baterei lithium
baterei_04
Pambuka singkat kanggo baterei lithium 3.png
  • jam
    wektu ngisi
  • taun
    babar pisan
  • taun
    urip desain
  • kaping
    siklus Iife
  • jam
    babar pisan

Pambuka singkat kanggo baterei lithium4

Pambuka singkat kanggo baterei lithium4
  • 01
    DAYA LUWIH
    DAYA LUWIH

    Kanggo saben siklus pangisian daya lan discharge lengkap, baterei ion lithium ngirit energi rata-rata 12 ~ 18%.Bisa kanthi gampang dikaliake karo total energi sing bisa disimpen ing baterei lan kanthi samesthine> 3500 siklus urip.Iki menehi idea saka total energi disimpen lan biaya.

  • 02
    LAWAS URIP
    LAWAS URIP

    Baterei Asam Timbal: Baterei asam timbal bisa tahan udakara 2-5 taun kanthi mundhut kapasitas lan syarat pangopènan kaya top-up banyu lan biaya ekualiser.Baterei Lithium-Ion: Populer kanggo kapadhetan energi sing luwih dhuwur, umur luwih dawa, baterei lithium-ion tahan 8-12 taun.Kanthi siklus pangisian daya luwih akeh lan penylametan kapasitas.

LESTARI

baterei_bg03

Cocog kanggo macem-macem aplikasi sing ora digunakake

Baterei litium-ion GeePower pancen serbaguna lan bisa digunakake ing macem-macem kendharaan kayata mobil golf, mobil patroli, kendharaan wisata, penyapu, kapal pesiar, lan liya-liyane.Tim ahli kita trampil ngembangake solusi khusus kanggo nyukupi kabutuhan lan syarat tartamtu.Proses kasebut kalebu komunikasi kabutuhan proyek karo klien, nyedhiyakake rencana parameter teknis kanggo konfirmasi, ngrancang skema listrik kanggo verifikasi, ngrancang diagram struktur 3D kanggo ditinjau, menehi tandha kontrak sampel, lan ngasilake conto.We welcome sampeyan kanggo njaluk ing tutul karo kita kanggo solusi profesional sing meets kabutuhan project kang.

Cocog kanggo macem-macem aplikasi sing ora digunakake