• Babagan TOPP

Modul baterei NCM

A Pambuka Brief kanggo NCM baterei Modul

aunwid

Modul baterei NCM (Nickel Cobalt Manganese) yaiku baterei lithium-ion canggih sing umum digunakake ing kendaraan listrik (EV) lan sistem panyimpenan energi.Dikenal kanthi kapadhetan energi sing dhuwur, modul baterei NCM nawakake jarak nyopir sing luwih dawa lan kapasitas panyimpenan sing luwih dhuwur.Modul iki kalebu sawetara sel baterei sing disambungake ing konfigurasi seri utawa paralel.Saben sel duwe katoda sing digawe saka nikel, kobalt, lan mangan, lan anoda sing digawe saka grafit.Elektrolit mbisakake gerakan ion sajrone siklus ngisi lan ngeculake. Modul baterei NCM entuk manfaat saka sifat unik nikel, kobalt, lan mangan.Nikel menehi Kapadhetan energi dhuwur, kobalt nambah stabilitas lan kapasitas, lan manganese mbenakake safety lan stabilitas termal.Kombinasi iki ngidini modul baterei NCM kanggo ngirim daya dhuwur lan Kapadhetan energi.Modul iki uga nuduhake kinerja muter apik, tahan akeh siklus ngisi-discharge tanpa mundhut kapasitas sing signifikan.Nanging, manajemen sing tepat perlu kanggo nyegah overheating lan risiko safety potensial sing ana gandhengane karo baterei lithium-ion. Sakabèhé, modul baterei NCM disenengi ing EV lan panyimpenan energi amarga kapadhetan energi sing dhuwur, efisiensi sing luwih apik, lan umur dawa.Nalika teknologi baterei maju, modul NCM terus ndhukung kemajuan sistem transportasi lan energi sing lestari.

Ukuran produk (1)
Ukuran produk (2)

Informasi dhasar produk

Proyek Parameter
Mode modul 3P4S 2P6S
Ukuran Modul 355*151*108.5mm
Bobot Modul 111,6±0,25 kg
Modul Rated Voltage 14.64V 21.96V
Kapasitas Rated Modul 150Ah 100 Ah
Modul Energi Total 21,96 KWH
Kapadhetan energi massa ~190 Wh/kg
Kapadhetan energi volume ~375 Wh/L
Rekomendasi Range Gunakake SOC 5%~97%
Rentang Suhu Kerja Ngisi daya: -30 ℃ ~ 55 ℃

Pengisian: -20 ℃ ~ 55 ℃

Kisaran Suhu Panyimpenan -30 ℃ ~ 60 ℃

Diagram ukuran

das (1)
wis (2)

Kaluwihan produk

sdsdf

Nduweni ukuran standar VDA lan nduweni aplikasi sing akeh;

Energi spesifik massa yaiku 190Wh / kg, sing bisa nyukupi syarat subsidi kepadatan energi sing dhuwur;

Bisa diisi daya ing suhu kurang saka -20 ℃ lan nduweni daya adaptasi suhu sing kuwat;

50% SOC 30s daya discharge puncak 7kW, daya cekap;

Butuh 45 menit kanggo ngisi baterei nganti 80% nalika kosong, lan ngisi daya kanthi efisien;

Modul nduweni daya panas 60W lan flatness ngisor 0,4, nggawe gampang kanggo nindakake manajemen termal;

Sawise 500 siklus, tingkat penylametan kapasitas luwih saka 90%, kang meets garansi 8 taun lan 150.000 kilometer kanggo mobil pribadi;

Sawise 1.000 siklus, tingkat penylametan kapasitas luwih saka 80%, kang meets garansi 5 taun lan 300.000 kilometer kanggo kendaraan operasi;

Seri produk kanggo nyukupi kabutuhan model sing beda.

Parameter produk

Kinerja listrik modul, kinerja mekanik lan safety

Proyek Parameter
Mode modul 3P4S 2P6S
Siklus Suhu Normal 92% DOD strategi pengisian daya cepet / 1C dischargeTingkat retensi kapasitas ≥90% sawise 500 siklusTingkat retensi kapasitas ≥80% sawise 1000 siklus
Kapabilitas Ngisi Daya Cepet suhu kamar, 40 ℃5% -80% SOC wektu pangisian daya ≤45min30% -80% SOC wektu pangisian daya ≤30min
1C Kapasitas Discharge 40 ℃ kapasitas discharge ≥100% dirating0 ℃ kapasitas discharge ≥93% dirating-20 ℃ kapasitas discharge ≥85% dirating
1C Ngisi & Discharge Efisiensi Energi efisiensi energi suhu kamar ≥93%0 ℃ efisiensi energi ≥88%-20 ℃ efisiensi energi ≥80%
Resistansi DC (mΩ) ≤4mΩ@50%SOC 30s RT ≤9mΩ@50%SOC 30s RT
Lumbung Panyimpenan: 120 dina ing 45 ℃, tingkat pemulihan kapasitas ora kurang saka 99%Ing 60 ℃, tingkat Recovery kapasitas ora kurang saka 98%
Tahan Getaran Ketemu GB/T 31467.3& GB/T31485
Shock bukti Ketemu GB/T 31467.3
tiba Ketemu GB/T 31467.3
Tahan Tegangan Arus Bocor <1mA @2700 VDC 2s(Pasangan kutub Output positif lan negatif ing Cangkang)
Ketahanan Isolasi ≥500MΩ @1000V (Pasangan Kutub Output positif lan negatif ing cangkang)
Penyalahgunaan keamanan Ketemu GB/T 31485-2015&New Country Standard

Modul Manajemen Panas

abdid (2)
abdid (1)

Tes Kejatuhan Modul

abdid (3)
abdid (4)

Modul Difusi Termal

abdid (5)
abdid (6)

Lini Produksi

dangsun (2)
dangsun (1)
LINE PRODUKSI (3)
LINE PRODUKSI (4)

Modul Baterei NCM - Nggawe masa depan sing lestari.

ASD

Modul Baterei NCM minangka tenaga pendorong kanggo masa depan sing lestari.Kanthi teknologi canggih lan pembangkit listrik sing efisien, modul kasebut nyedhiyakake solusi sing dipercaya lan ramah lingkungan kanggo kabutuhan panyimpenan energi.Dirancang kanggo ngirim daya karo impact lingkungan minimal, NCM Baterei Modul mbukak dalan kanggo sesuk luwih ijo lan luwih lestari.