• Babagan TOPP

Hubungi Kita

Hunan GeePower Energy Technology Co., Ltd.

Yen sampeyan nggoleki solusi daya sing berkualitas lan dipercaya kanggo bisnis sampeyan, GeePower ana ing kene kanggo mbantu.Baterei lithium-ion kita dirancang kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem industri, kalebu transportasi, laut, militer, lan liya-liyane.Apa sampeyan butuh solusi standar utawa khusus, tim profesional sing berpengalaman ana ing kene kanggo mbantu sampeyan saben langkah.Dadi, yen sampeyan kasengsem sinau luwih akeh babagan produk lan layanan, kirim email karo pitakon sampeyan.Kita bakal seneng menehi sampeyan kabeh informasi sing dibutuhake lan mbantu sampeyan milih solusi sing paling apik kanggo kabutuhan bisnis.

Kualitas sing luwih apik

Ing standar manufaktur baterei lithium mobil penumpang, milih sel baterei internasional anjog lan BMS.

Pangiriman luwih cepet

Sistem rantai pasokan lengkap, stok bahan baku umum, wektu pangiriman sampel 20 dina, wektu pangiriman pesenan batch 30 dina.

Luwih Hemat Biaya

Dibandhingake karo baterei asam timbal, bisa ngirit 50% biaya sajrone 5 taun.Dibandhingake karo baterei lithium merek liyane, regane luwih kompetitif.

Layanan unggul

Nyedhiyani dhukungan teknis lan latihan, umpan balik sajrone 2 jam sawise nampa keluhan pelanggan, solusi sajrone 48 jam.

22 (1)

alamat

Mbangun A8, Tongxin International Industry Park, No.169 Huizhi Middle Road, High-Tech District, Changsha City, Provinsi Hunan, China.

E-mail

Telpon

Sales: +86 731 8825 4946

Sales: +86 137 9027 7376

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita