• Babagan TOPP

FT361120 baterei forklift kapasitas dhuwur kanggo industri

Katrangan singkat:

Baterei forklift LiFePO4 GeePower nawakake alternatif sing apik kanggo baterei asam timbal tradisional nalika nerangake peralatan penanganan material.Kanthi baterei forklift kapasitas dhuwur FT361120 kanggo industri lan voltase 38.4V, baterei GeePower nyedhiyakake daya sing dipercaya, stabil lan nyukupi supaya peralatan sampeyan bisa mlaku kanthi lancar.Saliyane kapasitas gedhe, baterei LiFePO4 uga nduweni fitur tambahan kaya layar LCD lan port pangisi daya mobil sing ndadekake operator nyaman lan pangguna-loropaken.


Detail Produk

Tag produk

Parameter

Salah sawijining kaluwihan paling penting saka baterei LiFePO4 GeePower yaiku siklus urip luwih dawa lan bisa tahan nganti kaping telu luwih suwe tinimbang baterei timbal-asam tradisional, nyuda downtime lan ngirit biaya pangopènan.Baterei LiFePO4 uga nduweni wektu ngisi daya kanthi cepet, ngidini wektu turnaround cepet lan operasi tanpa gangguan.Kajaba iku, kemampuan komunikasi RS485 / CAN baterei nggawe gampang digabungake karo macem-macem sistem pemantauan lan kontrol, nambah efisiensi lan produktivitas operasional.Investasi ing baterei forklift LiFePO4 GeePower minangka pilihan sing wicaksana kanggo bisnis sing pengin entuk wektu kerja maksimal lan nyuda biaya operasi nalika uga nggunakake pilihan sumber sing luwih ramah lingkungan.

Katrangan Paramèter Katrangan Paramèter
Tegangan nominal 38.4V Kapasitas Nominal 1120Ah
Tegangan Kerja 32.4~43.8V Tenogo 43,01 KWH
Max Konstan Discharge Saiki 350A Puncak Discharge Saiki 600A
Rekomendasi Ngisi Daya Saiki 350A Rekomendasi Tegangan Ngisi 43.8V
Suhu Discharge -20-55°C Suhu Ngisi daya 0-55 ℃
Suhu panyimpenan (1 sasi) -20-45°C Suhu panyimpenan (1 taun) 0-35 ℃
Ukuran (L * W * H) 1000 * 850 * 400 mm Bobot 375KG
Bahan Kasus baja Kelas Proteksi IP65
a-150x150

2 JAM

WAKTU PENGISIAN

2-3-150x150

3500

SIKLUS URIP

3-1-150x150

NOL

MAINTENANCE

Zero<br>Polusi

NOL

POLUSI

FANT

Atusan

OF MODEL FOR OPSI

sel baterei kita

FT361120 baterei forklift kapasitas dhuwur kanggo industri digawe saka sel baterei kualitas dhuwur.

- Kinerja: Baterei lithium kita unggul ing kapadhetan energi lan bisa menehi daya luwih akeh lan tahan luwih suwe tinimbang baterei liyane.

- Ngisi daya cepet: Baterei lithium bisa ngisi daya kanthi cepet, ngirit wektu lan ningkatake efisiensi.

- Efektivitas biaya: Baterei lithium kita duwe umur sing luwih dawa lan mbutuhake pangopènan nol, dadi pilihan sing irit.

- Output daya dhuwur: Baterei lithium kita bisa nyedhiyakake tingkat daya sing dhuwur, nyukupi kebutuhan energi sampeyan.

- Warranty: We offer 5 taun babar pisan, supaya sampeyan bisa duwe katentreman atine lan gumantung ing produk kita ing roto dawa amarga reputasi ngalangi kita.

CIANTO

Kaluwihan baterei:

Kinerja safety sing luwih dhuwur

Mundhut self-discharge (<3%)

Konsistensi sing luwih dhuwur

Siklus urip luwih dawa

Wektu pangisi daya luwih cepet

shuyi (2)

TUV IEC62619

shuyi (3)

UL 1642

suwi (4)

SJQA ing Jepang
Sistem sertifikasi keamanan produk

shuyi (5)

MSDS + UN38.3

BMS lan sirkuit Proteksi kita

Baterei forklift kapasitas dhuwur FT361120 kanggo industri uga dilindhungi dening BMS sing cerdas.

- Safety: Sistem manajemen baterei cerdas (BMS) kita nggawe manawa baterei ora overheat, overcharge, utawa overdischarge.Yen ana masalah, BMS menehi tandha marang pangguna kanggo nyegah karusakan.

- Efisiensi: BMS Pintar kita nggawe baterei luwih apik lan tahan suwe kanthi wektu kurang.

- Downtime: Smart BMS kita mriksa kesehatan baterei lan bisa prédhiksi nalika ana masalah.Iki mbantu ngindhari downtime sing ora direncanakake.

- Ramah pangguna: BMS Smart kita gampang digunakake.Iku nuduhake sampeyan carane baterei wis Performing ing wektu nyata, lan sampeyan bisa nggunakake data iki kanggo pancasan sing luwih apik.

- Pemantauan Jarak Jauh: BMS Cerdas kita bisa dicenthang saka ngendi wae ing jagad iki.Sampeyan bisa ndeleng kepiye baterei, ngganti setelan, lan malah tumindak kanggo nyegah masalah.

uwis (2)

BMS Multi Fungsi

● Proteksi sel baterei

● Ngawasi voltase sel baterei

● Ngawasi suhu sel baterei

● Tegangan & arus paket Monitoring.

● Pangisian daya lan discharge paket kontrol

● Ngitung SOC %

Sirkuit protèktif

● Fungsi pre-charge bisa ngindhari karusakan ing baterei lan komponen listrik.

● Fuse bisa ilang nalika overload utawa short circuit external occurs.

● Ngawasi lan ndeteksi insulasi kanggo sistem lengkap.

● Multiple strategi bisa kanthi otomatis nyetel daya lan discharge saiki baterei miturut suhu beda lan SOC(%)

uwis (1)

Struktur paket baterei kita

Baterei forklift kapasitas dhuwur FT361120 kanggo industri dirancang kanggo pangopènan sing gampang.

Modul baterei

Modul baterei

Desain modul GeePower nambah stabilitas lan kekuatan baterei, asil ing konsistensi apik lan efficiency perakitan.Paket baterei nduweni desain struktur lan insulasi sing cocog karo standar safety Kendaraan Listrik kanggo njamin langkah safety sing luwih dhuwur.

Paket baterei

Paket baterei

Desain struktural paket baterei kita meh padha karo baterei kendaraan listrik kanggo njamin integritas struktural baterei tetep utuh sajrone transportasi lan operasi sing dawa.Baterei lan sirkuit kontrol dipisahake dadi rong bagean kanggo gampang pangopènan lan ndandani, kanthi jendhela cilik sing ana ing sisih ndhuwur.Iki nduweni tingkat proteksi nganti IP65, dadi bledug lan anti banyu.

tampilan LCD

Ngenalke baterei lithium-ion GeePower FT361120 sing canggih, solusi daya sing ngganti game sing ngowahi lanskap industri forklift listrik China.Direkayasa kanggo nyukupi panjaluk pasar sing berkembang pesat iki, paket baterei revolusioner iki nemtokake maneh cara operator ngatur mesin liwat tampilan LCD terpadu.Ngoptimalake panggunaan baterei kanthi lancar lan mbukak kunci efisiensi sing ora ana tandhingane kanthi gampang ngawasi data kunci kayata status pangisian daya, kapasitas, saiki, wektu kerja lan pangecualian.Ngakses informasi penting saiki gampang amarga antarmuka panganggo sing intuisi sing dirancang kanggo pandhu arah sing lancar kanthi gampang.Siapke kanggo nyemplungaken dhewe ing kecanggihan unparalleled lan bakat, Pack baterei lithium-ion canggih GeePower seamlessly nambah pengalaman forklift elektrik Panjenengan, revolutionizing kinerja lan mesthekake nyata-wektu ngawasi kanthi gampang.

mm1
abuh (1)
abuh (2)
abuh (3)
abuh (4)

Remot kontrol

Ngalami penak sing ora ana tandhingane lan efisiensi unggul sing ditawakake paket baterei GeePower sing paling canggih.Delve menyang donya akses gampang kanggo data operasional nyata-wektu, seamlessly diakses ing komputer pribadi utawa piranti seluler, tengen ing pucuk driji.Pindai kode bar sing gampang pangguna ing kasus baterei kanggo njupuk informasi penting kanthi cepet kalebu state-of-charge (SOC), voltase, saiki lan wektu kerja.Mupangate kemampuan sing unggul iki kanggo ngenali kanthi cepet apa wae pelanggaran utawa pelanggaran sing bisa ditindakake nalika terus maju.Ngomongake pamit menyang sistem pemantauan sing rumit lan gunakake antarmuka sing fokus ing pangguna sing njamin pelacakan kinerja baterei sing lancar lan njupuk data sing gampang.Temokake maneh pemantauan kinerja baterei kanthi kesederhanaan sing ora ana tandhingane, keramahan pangguna lan efisiensi daya sing unggul.

baofusind (1)
baofusind (3)
baofusind (2)

Aplikasi

Ngenalke paket baterei GeePower Lithium-Ion sing terobosan, teknik canggih sing efisien nguwasani macem-macem model forklift listrik.Paket baterei sing bisa disesuaikan direkayasa kanggo nyukupi kabutuhan energi unik saka macem-macem jinis forklift, kalebu forklift end drive, truk palet, forklift lorong sempit listrik lan forklift imbang.Kanthi dedikasi sing ora bisa ditemtokake kanggo pakaryan presisi lan komponen paling dhuwur, kita njamin daya tahan sing ora ana tandhingane lan kinerja sing ora ana tandhingane.Mbukak kunci potensial lengkap UPS lan nikmati operasi tanpa cacat lan efisiensi sing luwih dhuwur tinimbang sadurunge.Pamit kanggo kerep gagal, downtime larang regane, lan gangguan layanan sakteruse.Solusi sing bisa dipercaya dirancang kanthi ati-ati kanggo nggabungake kanthi lancar menyang lingkungan kerja apa wae, njamin kinerja puncak saka forklift sampeyan.Mupangate apa sing ditawakake baterei forklift kapasitas dhuwur FT361120 kanggo industri lan nemu jaminan daya tanpa gangguan.Mbusak kabeh kuwatir babagan produktivitas lan kanthi yakin ngluwihi syarat operasional sampeyan.Percaya GeePower kanggo nemtokake maneh pengalaman forklift lan ngeculake kinerja sing luar biasa.

asih (1)

END-RIDER

asih (4)

PALLET-TRUK

asih (3)

Lorong Sempit Listrik

asih (2)

Counterbalanced

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita