• Babagan TOPP

FT80350 Baterai Li-ion 80v forklift hemat energi kanggo penanganan material

Katrangan singkat:

Forklift 80v baterei Li-ion sing efisien energi kanggo penanganan material minangka solusi daya canggih sing nyedhiyakake kinerja, linuwih, lan safety sing luar biasa kanggo sawetara operasi forklift.Baterei kualitas dhuwur iki nduweni siklus urip sing nyengsemake lan voltase 83.2v kanthi kapasitas 350ah, njamin daya sing dipercaya lan kuat kanggo mesthekake operasi sampeyan lancar tanpa gangguan.Kanthi desain sing inovatif, baterei forklift GeePower LiFePO4 nawakake umur rak sing luwih tahan lama, dadi pilihan sing efisien lan larang kanggo perusahaan sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

Parameter

Ora kaya baterei timbal-asam tradisional, baterei forklift lithium-ion njamin biaya pangopènan suda, umur luwih dawa, efisiensi tambah, lan biaya kepemilikan luwih murah.Baterei forklift LiFePO4 kita nawakake kinerja safety sing apik, dadi pilihan sing cocog kanggo bisnis sampeyan.Dibandhingake karo teknologi baterei sing saingan, teknologi baterei lithium-ion luwih cilik, luwih aman, lan luwih efisien.Pilih baterei forklift GeePower LiFePO4 kanggo ngalami kekuwatan, linuwih, lan safety sing ora cocog kanggo operasi forklift sampeyan.

Katrangan Paramèter Katrangan Paramèter
Tegangan nominal 83.2V Kapasitas Nominal 350Ah
Tegangan Kerja 65~94.9V Tenogo 29.12 KWH
Max Konstan Discharge Saiki 175A Puncak Discharge Saiki 350A
Rekomendasi Ngisi Daya Saiki 175A Rekomendasi Tegangan Ngisi 94.9V
Suhu Discharge -20-55°C Suhu Ngisi daya 0-55 ℃
Suhu panyimpenan (1 sasi) -20-45°C Suhu panyimpenan (1 taun) 0-35 ℃
Ukuran (L * W * H)

880 * 630 * 400 mm

/750*420*625mm

Bobot 265/285KG
Bahan Kasus baja Kelas Proteksi IP65
a-150x150

2 JAM

WAKTU PENGISIAN

2-3-150x150

3500

SIKLUS URIP

3-1-150x150

NOL

MAINTENANCE

Zero<br>Polusi

NOL

POLUSI

FANT

Atusan

OF MODEL FOR OPSI

sel baterei kita

FT80350 Baterai Li-ion sing efisien energi 80v forklift kanggo penanganan material sing digawe saka sel baterei sing berkualitas tinggi.

- Kinerja: Baterei lithium kita unggul ing kapadhetan energi lan bisa menehi daya luwih akeh lan tahan luwih suwe tinimbang baterei liyane.

- Ngisi daya cepet: Baterei lithium bisa ngisi daya kanthi cepet, ngirit wektu lan ningkatake efisiensi.

- Efektivitas biaya: Baterei lithium kita duwe umur sing luwih dawa lan mbutuhake pangopènan nol, dadi pilihan sing irit.

- Output daya dhuwur: Baterei lithium kita bisa nyedhiyakake tingkat daya sing dhuwur, nyukupi kebutuhan energi sampeyan.

- Warranty: We offer 5 taun babar pisan, supaya sampeyan bisa duwe katentreman atine lan gumantung ing produk kita ing roto dawa amarga reputasi ngalangi kita.

CIANTO

Kaluwihan baterei:

Kinerja safety sing luwih dhuwur

Mundhut self-discharge (<3%)

Konsistensi sing luwih dhuwur

Siklus urip luwih dawa

Wektu pangisi daya luwih cepet

shuyi (2)

TUV IEC62619

shuyi (3)

UL 1642

suwi (4)

SJQA ing Jepang
Sistem sertifikasi keamanan produk

shuyi (5)

MSDS + UN38.3

BMS lan sirkuit Proteksi kita

FT80350 Baterai Li-ion sing efisien energi 80v forklift kanggo penanganan material sing digawe saka sel baterei sing berkualitas tinggi.

- Kinerja: Baterei lithium kita unggul ing kapadhetan energi lan bisa menehi daya luwih akeh lan tahan luwih suwe tinimbang baterei liyane.

- Ngisi daya cepet: Baterei lithium bisa ngisi daya kanthi cepet, ngirit wektu lan ningkatake efisiensi.

- Efektivitas biaya: Baterei lithium kita duwe umur sing luwih dawa lan mbutuhake pangopènan nol, dadi pilihan sing irit.

- Output daya dhuwur: Baterei lithium kita bisa nyedhiyakake tingkat daya sing dhuwur, nyukupi kebutuhan energi sampeyan.

- Warranty: We offer 5 taun babar pisan, supaya sampeyan bisa duwe katentreman atine lan gumantung ing produk kita ing roto dawa amarga reputasi ngalangi kita.

uwis (2)

BMS Multi Fungsi

● Proteksi sel baterei

● Ngawasi voltase sel baterei

● Ngawasi suhu sel baterei

● Tegangan & arus paket Monitoring.

● Pangisian daya lan discharge paket kontrol

● Ngitung SOC %

Sirkuit protèktif

● Fungsi pre-charge bisa ngindhari karusakan ing baterei lan komponen listrik.

● Fuse bisa ilang nalika overload utawa short circuit external occurs.

● Ngawasi lan ndeteksi insulasi kanggo sistem lengkap.

● Multiple strategi bisa kanthi otomatis nyetel daya lan discharge saiki baterei miturut suhu beda lan SOC(%)

uwis (1)

Struktur paket baterei kita

FT80350 Baterai Li-ion 80v forklift hemat energi kanggo penanganan materialdirancang kanggo pangopènan gampang.

Modul baterei

Modul baterei

Desain modul GeePower nambah stabilitas lan kekuatan baterei, asil ing konsistensi apik lan efficiency perakitan.Paket baterei nduweni desain struktur lan insulasi sing cocog karo standar safety Kendaraan Listrik kanggo njamin langkah safety sing luwih dhuwur.

Paket baterei

Paket baterei

Desain struktural paket baterei kita meh padha karo baterei kendaraan listrik kanggo njamin integritas struktural baterei tetep utuh sajrone transportasi lan operasi sing dawa.Baterei lan sirkuit kontrol dipisahake dadi rong bagean kanggo gampang pangopènan lan ndandani, kanthi jendhela cilik sing ana ing sisih ndhuwur.Iki nduweni tingkat proteksi nganti IP65, dadi bledug lan anti banyu.

tampilan LCD

Kauntungan penting saka fungsi tampilan LED yaiku kapasitas kanggo ngirim nganyari wektu nyata babagan status baterei.Pranata data wektu-nyata iki ngilangi kabutuhan kanggo guesswork utawa inspeksi baterei manual sajrone dina kerja.Nanging, operator bisa kanthi gampang ngandelake tampilan LED, sing nuduhake informasi paling akurat lan paling anyar babagan tingkat voltase baterei lan suhu.Fitur iki ora mung nyepetake ngawasi baterei nanging uga ningkatake safety ing papan kerja.Dilengkapi karo wawasan lengkap babagan kondisi baterei, operator bisa nyegah kacilakan utawa masalah sing disebabake dening undercharging utawa overheating baterei.

mm1
abuh (1)
abuh (2)
abuh (3)
abuh (4)

Remot kontrol

Fungsi remot kontrol paket baterei lithium forklift menehi tim operasional kanthi kekuwatan kanggo koordinasi logistik baterei kanthi lancar, nyederhanakake alur kerja lan nyuda downtime sing larang.Kanthi ngawasi lan ngatur status baterei kanthi adoh, operator bisa nggawe jadwal pangisi daya utawa swap baterei kanthi efisien, njamin pasokan daya sing konsisten kanggo operasi forklift.Tingkat kontrol sing luwih dhuwur babagan operasi baterei ngidini perusahaan ngoptimalake produktivitas, njaga operasi sing lancar, lan pungkasane nambah efisiensi operasional lan efektifitas biaya.

baofusind (1)
baofusind (3)
baofusind (2)

Aplikasi

Forklift 80v baterei Li-ion sing efisien energi kanggo penanganan material minangka solusi daya sing cocog kanggo forklift END-RIDER, nyedhiyakake panyimpenan energi sing dipercaya kanggo operasi sing lancar lan mobilitas sing luwih apik ing papan sing sempit.Truk palet dilengkapi paket baterei lithium forklift kanthi efisiensi dhuwur sing njamin wektu kerja sing luwih dawa lan kemampuan pangisian daya cepet kanggo ngoptimalake produktivitas lan nyilikake downtime sajrone tugas penanganan material.Forklift lorong sempit listrik ngandelake paket baterei lithium forklift canggih kanggo kinerja sing optimal ing ruang sing terbatas, ngidini navigasi sing lancar lan efisien nalika menehi kapadhetan energi sing dhuwur lan wektu kerja sing luwih dawa.Dilengkapi karo paket baterei lithium forklift sing awet, forklift sing imbang nyedhiyakake daya sing dipercaya kanggo ngangkat tugas abot lan operasi obah, njamin kinerja sing tahan suwe lan nambah produktivitas ing lingkungan sing nuntut.

asih (1)

END-RIDER

asih (4)

PALLET-TRUK

asih (3)

Lorong Sempit Listrik

asih (2)

Counterbalanced

Merk forklift sing ditrapake kanggo baterei

GeePower duwe macem-macem produk sing nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan.Kanthi pengalaman pirang-pirang taun, kita wis ngembangake atusan produk sing beda-beda, supaya mesthi ana sing cocog karo forklift sampeyan.Pilih GeePower, lan kita bakal menehi solusi sing sampurna kanggo sampeyan.

mitra (1)
mitra (4)
mitra (2)
mitra (3)
mitra (6)
mitra (5)
mitra (8)
mitra (7)
mitra (11)
mitra (10)
mitra (14)
mitra (12)
mitra (13)
mitra (15)
mitra (16)
mitra (17)
mitra (19)
mitra (18)

Yen sampeyan kasengsem kanggo njupuk bisnis menyang tingkat sabanjuré, kita tenanan ngajak sampeyan kanggo gawe jadwal rembugan karo tim kita.Sajrone rapat, kita bakal duwe kesempatan kanggo sinau luwih akeh babagan kabutuhan bisnis lan njelajah cara paling apik kanggo ndhukung produk lan layanan kita.

Minangka mitra, tujuane yaiku mbantu sampeyan entuk target bisnis.Dadi aja ngenteni maneh - hubungi kita dina iki kanggo gawe jadwal konsultasi lan miwiti lelungan menyang sukses!

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita