• Babagan TOPP

LF304 New Arrival EVE 3.2v 304ah Prismatic lifepo4 Sel Baterai

Katrangan singkat:

Ngenalke LF304 New Arrival EVE 3.2V 304AH Prismatic LiFePO4 Battery Cell, solusi daya berkinerja tinggi lan tahan lama.Kanthi kapasitas 304AH sing gedhe, sel baterei iki nyedhiyakake panyimpenan energi sing bisa dipercaya kanggo macem-macem aplikasi.Desain prismatik nawakake keluwesan lan integrasi gampang menyang macem-macem sistem.Nampilake rating voltase 3.2V, njamin output daya sing konsisten lan efisien.Diprodhuksi dening EVE, jeneng sing dipercaya ing teknologi baterei, sel LiFePO4 iki dibangun kanggo tahan lan menehi kinerja sing luar biasa.Nganyarke solusi panyimpenan energi karo LF304 New Arrival EVE 3.2V 304AH Prismatic LiFePO4 Battery Cell lan nemu daya sing dipercaya lan efisien kanggo kabutuhan sampeyan.


  • Konsistensi Dhuwur
    Konsistensi Dhuwur
  • Sumber Produsen
    Sumber Produsen
  • Produktivitas Dhuwur
    Produktivitas Dhuwur
  • Suhu Wide
    Suhu Wide

Detail Produk

Tag produk

Sel LFP Prismatik

Baterei fosfat wesi lithium prismatik EVE nyetel pathokan anyar kanthi kapasitas panyimpenan energi lan fitur safety sing luar biasa, ngluwihi pesaing ing pasar.Kanthi kombinasi kapadhetan energi sing dhuwur, umur siklus sing tahan suwe, lan kemampuan ngisi daya cepet, baterei iki minangka pilihan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu kendaraan listrik, sistem panyimpenan energi surya, lan unit sumber daya sing ora bisa diganggu.Desain prismatik ora mung ngoptimalake pemanfaatan ruang nanging uga mbisakake boros panas sing efisien, njamin kinerja sing konsisten lan dipercaya sanajan ing kahanan sing tantangan.Kajaba iku, panggunaan kimia litium wesi fosfat nyuda risiko kacilakan termal utawa pembakaran, nambah lapisan safety liyane lan menehi katentreman atine sing ora ana tandhingane.Kanthi milih baterei fosfat wesi lithium prismatik EVE, sampeyan entuk akses menyang solusi sing ora ana tandhingane sing menehi kinerja panyimpenan energi sing luar biasa, daya tahan sing suwe, lan keamanan sing maksimal.

Otomatis-1

Otomatis

Produksi otomatis / Konsistensi Produk

Ultra-Aman-1

Ultra-Aman

Explosion-bukti / Ora Bocor

Stabil1

Stabil

IR Low / CR Dhuwur / Discharge Ajeg

Custom-Custom-made1

Custom-digawe Custom

Kustomisasi Panjaluk Pelanggan

Super-Long2

Super Panjang

Siklus urip Ultra-dawa

Ramah lingkungan1

Ramah lingkungan

Lulus sertifikasi sistem lingkungan

Diagram ukuran

asdasd1

Parameter produk

Nomer Model

LF304

Jinis

LFP

Kapasitas Khas

304Ah

Tegangan tipikal

3.2V

Ketahanan Impedansi AC

≤0,5mΩ

Pangisian daya lan discharge standar / Arus Discharge

0.5C/1C

Ngisi daya lan discharge standar / Discharge Cut-off Voltage

3.65V/2.5V

Arus Pengisian/Discharge Terus-terusan

1C-1C

Jendhela SOC sing disaranake

10%-90%

Ngisi daya Suhu Kerja

0 ℃ ~ 65 ℃

Discharging Suhu Kerja

-35 ℃ ~ 65 ℃

Ukuran (W * H * T)

173,7 * 207,2 * 71,7 mm

Bobot

5480±164g

Siklus urip

4000 Kaping (25 ℃@0,5C/0,5C)

Diagram Kinerja Listrik

usd (2)
usd (1)
usd (3)

Diagram Paket

Paket-Diagram-11
Paket-Diagram-31
Paket-Diagram-21

Produsèn Brand misuwur

Kaluwihan produk

sdfa
awu (2)
awu (3)
awu (4)
asdasd (1)
asdasd (2)
asdasd (3)

Lini Produksi

dangsun (2)
dangsun (1)
LINE PRODUKSI (3)
LINE PRODUKSI (4)

Sertifikat Produk

asd 19

Aplikasi akeh

asd6

Mbukak kunci potensial sel baterei lithium EVE - ndayani piranti kanthi efisiensi lan presisi

EVE LF50K 3.2 v Grade A 50ah Lithium LiFePO4 EV Prismatic LFP Sel Baterai 1

Sel kita nawakake kinerja sing luar biasa, linuwih, lan adaptasi kanggo macem-macem aplikasi. Kanthi kapadhetan energi sing nyengsemake, kemampuan ngisi daya cepet, lan umur sing luwih dawa, sel kita nyedhiyakake daya sing konsisten lan bisa dipercaya kanggo kendaraan listrik, elektronik portabel, lan sistem energi sing bisa dianyari. Kita prioritasake eko-eling, nyedhiyakake pilihan panyimpenan energi sing luwih lestari tanpa ngrugekake efektifitas. Minangka pionir ing industri, kita terus-terusan berinovasi kanggo ngirim produk mutakhir sing ngluwihi pangarepan.Dedikasi kita kanggo riset lan pangembangan mesthekake yen kita tetep ing ngarep ing sektor panyimpenan energi, nyedhiyakake solusi premium kanggo tuntutan sing terus-terusan.Ngandelake kita kanggo energize masa depan sampeyan dina iki.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita