• Babagan TOPP

Outdoor 1000W Portable Power Station

Katrangan singkat:

Pasokan Daya Portable 1000W minangka solusi daya portabel kapasitas dhuwur sing nyedhiyakake daya sing dipercaya lan trep nalika lelungan.Kanthi output 1000W sing nggumunake, kanthi yakin bisa nguwasani kabeh saka smartphone lan tablet nganti piranti sing luwih gedhe kaya kulkas mini lan alat listrik.Dilengkapi karo macem-macem port pangisi daya, kalebu outlet USB, AC lan DC, bisa ngisi macem-macem piranti bebarengan.Dirancang kanggo mobilitas, pembangkit listrik nduweni desain sing kompak lan entheng kanthi gagang sing dipasang kanggo transportasi sing gampang.Sampurna kanggo lelungan kemah, petualangan ruangan, utawa daya serep darurat, stasiun tenaga portabel iki minangka sumber energi sing bisa dipercaya kapan wae, ing ngendi wae.


  • Batereipangayoman
    Baterei
    pangayoman
  • Thermal cerdasManajemen
    Thermal cerdas
    Manajemen
  • selIsolasi
    sel
    Isolasi
  • Produk RampungTesting
    Produk Rampung
    Testing

Detail Produk

Tag produk

Parameter

1000W Portable Power Station

Model

1000W

Jinis baterei

LiFePO4

Tegangan nominal

12.8V

Kapasitas baterei

1024w

Input

Pengisian AC

14.6V 10A (Maks. 15A)

Pengisian PV

12~30V, <270W

Ooutput

output AC

daya dirating

1000W

Daya puncak

2000W (2 detik)

Tegangan

110V utawa 220V±3%

wangun gelombang

Gelombang sinus murni

Frekuensi

50/60Hz

output DC

lampu LED

12V, 3W

USB

5V, 2.4A * 2 pcs

Tipe C

5V, 2.4A * 2 pcs

Output daya mobil

12.8V 10A

Osing

ukuran

produk

31*23*27cm

kothak karton

40.5*32*38.7cm

Bobot

Bobot resik

11,15 kg

Bobot reged

11,75kg (kalebu pangisi daya AC)

Jumlah loading

450 unit / 20'GP

Fitur

Kompak, multifungsi, entheng lan gampang digawa.Baterei LiFePO4 dibangun ing, aman lan urip dawa.Intelligent BMS built-in, baterei dilindhungi kabeh.

Output AC gelombang sinus murni 1000W.

Cara pengisian: pangisi daya AC ke DC & pengisian PV

Layar LCD: Ngawasi wektu nyata

CE, ROHS, MSDS lan UN38.3 sertifikat.

Fitur 6

Kenapa baterei kita?

Apa baterei kita1 Baterei kok kita2 Apa baterei kita5asd12

Diagram Struktur

wunP1

Macem-macem soket output AC kanggo pilihan

wunsf

Beda Sisi View

asdsad14
20230520172611
20230520193844

Macem-macem skenario teka ing Handy

#bfbfbf (2)
#bfbfbf (1)
asdasd

Ningkatake kemungkinan sampeyan nganggo Pembangkit Listrik Portabel 1000W - solusi sing kompak lan dipercaya kanggo kabeh kabutuhan listrik sampeyan.

Ignite petualangan karo stasiun daya portabel 1000W - kanca dipercaya sing ndadekke kemungkinan limitless kanggo sembarang gaweyan njaba.Pembangkit listrik sing kompak iki dirancang kanggo nyedhiyakake sumber listrik sing ora keganggu lan trep, ora preduli menyang endi perjalanan sampeyan.Dilengkapi pirang-pirang outlet lan baterei lithium-ion berkapasitas dhuwur, kanthi gampang nyepetake perjalanan kemah, api unggun pantai, pesta tailgate, lan liya-liyane.Kanthi desain portabel lan entheng, sampeyan bisa kanthi gampang nggawa ing tas ransel utawa bagasi mobil, njamin katentreman atine lan akses cepet menyang daya kapan wae, ing ngendi wae.Pamit kanggo kuwatir babagan kehabisan baterei ing piranti penting utawa ora bisa njupuk momen sing ora bisa dilalekake.Rampung kebebasan lan fleksibilitas sing ditawakake stasiun listrik portabel 1000W, lan dadi katalis kanggo pengalaman sing ora bisa dilalekake sing didhukung dening imajinasi lan potensial tanpa wates.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

GegandhenganPRODUK