• Babagan TOPP

2023 CALB Merek L148N58A NCM 3.7 V 58ah Kelas Baru Prismatik Baterai Lithium-ion

Katrangan singkat:

Ngenalake 3.7V 58AH CALB Prismatic NCM Battery - solusi daya canggih lan dipercaya sing dirancang kanggo nyedhiyakake kinerja sing unggul kanggo macem-macem aplikasi.Kanthi output voltase 3.7V lan kapasitas 58AH, baterei NCM prismatik iki saka CALB ngluwihi standar industri babagan umur dawa lan kekiatan.Baterei iki nggunakake teknologi baterei paling anyar kanggo njamin efisiensi lan linuwih sing paling luweh, ngidini daya tanpa gangguan kanggo operasi sing terus-terusan.Percaya batre ternary prismatik CALB kanggo menehi tingkat profesionalisme anyar kanggo kabutuhan energi kanthi keunggulan sing ora bisa diganggu.


  • Konsistensi Dhuwur
    Konsistensi Dhuwur
  • Brand misuwur
    Brand misuwur
  • Ukuran Slim
    Ukuran Slim
  • Energi Dhuwur
    Energi Dhuwur

Detail Produk

Tag produk

Sel NCM Prismatik

Baterei ternary prismatik CALB minangka baterei Li-ion kualitas dhuwur kanthi kapadhetan energi sing luar biasa.Amarga bisa tahan akeh siklus pangisian daya lan discharge, dheweke duwe umur layanan sing dawa.Baterei iki nyedhiyakake output daya dhuwur kanggo aplikasi sing nuntut kayata kendharaan listrik lan panyimpenan energi sing bisa dianyari.Kaslametan minangka prioritas utama, kanthi proteksi sing dibangun saka overcharging lan overheating.Baterei iki uga ramah lingkungan, bebas saka logam mbebayani, lan duwe tingkat self-discharge sing sithik.Baterei ternary prismatik CALB nyedhiyakake solusi daya sing dipercaya lan efisien, saengga cocog kanggo pirang-pirang industri lan ningkatake pembangunan sing lestari.

iki (6)

Manajemen Full Life Cycle

Manajemen siklus urip baterei
Konsistensi dhuwur saka kinerja

iki (1)

Ukuran Standar

Ketemu macem-macem
standar dimensi

iki (4)

Ramah lingkungan

Lulus lingkungan
sertifikasi sistem

iki (5)

Stabilitas

Kinerja sing apik banget ing suhu rendah
Kemampuan adaptasi lingkungan sing apik

iki (3)

Panjang Umur

urip siklus dawa
Nganti 2000 kaping

iki (2)

Ultra Aman

Explosion-bukti, Anti-short circuit desain
kinerja safety dhuwur

Diagram ukuran

2023 CALB Merek L148N58A NCM 3.7 v 58ah Baterai Lithium-ion Prismatik Kelas Baru (1)
mbakyu (2)

Parameter produk

Merk

CALB

Nomer Model

L148N58A

Jinis

NCM

Kapasitas Nominal 58Ah@1C

Tegangan tipikal

3.7V

Tahanan Internal AC

0.6~0.8mΩ

Pangisian daya lan discharge standarArus Pengisian/Discharge

0,5C / 0,5C

Ngisi daya standar lan discharge Ngisi / Discharge Cut-off Voltage 4.35V/2.75V
Arus Pengisian/Discharge Terus-terusan 1C/1C
Arus Pengisian/Discharge Pulse (30 detik) 2C/3C
Kapabilitas penylametan ing suhu kamar Kapabilitas retensi≥94%
Arus Pengisian Pulsa Maksimum (Pulsa Singkat)

450A

Jendhela SOC sing disaranake

5%-97%

Ngisi daya Suhu Kerja

-20 ℃ ~ 55 ℃

Discharging Suhu Kerja

-30 ℃ ~ 55 ℃

Ukuran (W * T * H)

148,24 * 26,66 * 105,9 mm

Bobot

926±20g
Bahan cangkang Paduan aluminium

Siklus urip

≥2000 kaping

Diagram Kinerja Listrik

1. Thermal-Electrochemical Coupled Model

mm1

2.Total J / R lan Model Stack

ahuning (3)
ahuning (2)

3. Kurva pangisian daya lan discharge: perbandingan simulasi lan akurasi pangukuran sing nyata

ahuning (5)
ahuning (4)

Diagram Paket

Paket-Diagram-11
Paket-Diagram-31
Paket-Diagram-21

Produsèn Brand misuwur

Lini Produksi

dangsun (2)
dangsun (1)
LINE PRODUKSI (3)
LINE PRODUKSI (4)

Sertifikat Produk

Sertifikat Produk (1)

Daya masa depan sampeyan nganggo baterei CALB - solusi baterei NCM mobil penumpang sing dipercaya kanggo kabeh kabutuhan sampeyan.

nna

Mbukak kunci potensial energi sing resik lan lestari nganggo baterei CALB - solusi mutakhir sing menehi kinerja, daya tahan lan efisiensi sing luar biasa.Apa sampeyan butuh daya kanggo kendaraan listrik, sistem energi omah utawa aplikasi industri, baterei CALB njamin linuwih lan output daya sing unggul.Kanthi teknologi canggih lan konstruksi sing kuat, baterei CALB njamin panyimpenan energi sing optimal, ngidini sampeyan nggedhekake keuntungan energi sing bisa dianyari nalika nyilikake jejak karbon.Pamit kanggo ngisi daya sing kerep lan salam kanggo siklus pangisian daya sing luwih dawa amarga umure dawa lan retensi baterei CALB sing apik banget.Pilih baterei AVIC lan nemu tingkat efisiensi energi anyar, efektifitas biaya lan tanggung jawab lingkungan.Entuk masa depan energi nganggo baterei CALB - pilihan sing dipercaya kanggo solusi tenaga sing lestari.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita