• Babagan TOPP

2023 Baru lf280k EVE bersertifikat 3.2 v prismatik kelas A 280ah baterai lifepo4 sel 6000 siklus 280 k

Katrangan singkat:

Baterei 2023 LF280K EVE anyar sing disertifikasi 3.2V prismatik A kelas 280AH minangka sel LiFePO4 sing kinerja dhuwur lan dipercaya.Kanthi kapasitas gedhe 280AH, nyedhiyakake daya tahan lama kanggo macem-macem aplikasi.Sertifikasi kelas A njamin kualitas lan daya tahan sing luar biasa.Baterei iki dirancang kanggo 6000 siklus, ngidini panggunaan sing luwih dawa tanpa nyuda efisiensi.Rating voltase 3.2V nyedhiyakake output daya sing konsisten lan efisien.Desain prismatik nawakake fleksibilitas lan integrasi sing gampang menyang macem-macem sistem.Apa kanggo panggunaan industri, komersial, utawa omah, baterei sing disertifikasi LF280K EVE minangka pilihan paling dhuwur, nyedhiyakake kinerja sing unggul, umur dawa, lan linuwih.Nganyarke solusi panyimpenan energi kanthi sel LiFePO4 sing kuat lan efisien iki.


  • Konsistensi Dhuwur
    Konsistensi Dhuwur
  • Sumber Produsen
    Sumber Produsen
  • Produktivitas Dhuwur
    Produktivitas Dhuwur
  • Suhu Wide
    Suhu Wide

Detail Produk

Tag produk

Sel LFP Prismatik

Baterei fosfat wesi lithium prismatik EVE minangka solusi sing luar biasa sing ngluwihi pesaing ing babagan kapasitas panyimpenan energi lan kemampuan safety.Nduweni kombinasi sing luar biasa saka kapadhetan energi sing dhuwur, umur siklus sing dawa, lan kemampuan pangisi daya kanthi cepet, baterei iki cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu kendaraan listrik, sistem panyimpenan energi surya, lan unit sumber daya sing ora bisa diganggu.Desain prismatik ora mung ngoptimalake pemanfaatan ruang nanging uga nggampangake boros panas sing efisien, njamin kinerja sing konsisten lan dipercaya sanajan ing kahanan sing angel.Salajengipun, pemanfaatan kimia lithium wesi fosfat kanthi signifikan nyuda kemungkinan pelarian termal utawa pembakaran, nambah safety sakabèhé lan menehi katentreman atine para pangguna.Kanthi milih baterei lithium wesi fosfat prismatik EVE, sampeyan milih solusi sing ora ana tandhingane sing njamin kinerja panyimpenan energi sing luar biasa, umur dawa sing luar biasa, lan keamanan sing paling apik.

Otomatis-1

Otomatis

Produksi otomatis / Konsistensi Produk

Ultra-Aman-1

Ultra-Aman

Explosion-bukti / Ora Bocor

Stabil1

Stabil

IR Low / CR Dhuwur / Discharge Ajeg

Custom-Custom-made1

Custom-digawe Custom

Kustomisasi Panjaluk Pelanggan

Super-Long2

Super Panjang

Siklus urip Ultra-dawa

Ramah lingkungan1

Ramah lingkungan

Lulus sertifikasi sistem lingkungan

Produk Show

Diagram ukuran

asdsa 1

Parameter produk

Nomer Model

LF280

Jinis

LFP

Kapasitas Khas

280Ah

Tegangan tipikal

3.2V

Ketahanan Impedansi AC

≤0,25mΩ

Pangisian daya lan discharge standar / Arus Discharge

0,5C / 0,5C

Ngisi daya lan discharge standar / Discharge Cut-off Voltage

3.65V/2.5V

Arus Pengisian/Discharge Terus-terusan

1C-1C

Arus Pengisian/Discharge Pulse (30 detik)

2C-2C

Jendhela SOC sing disaranake

10%-90%

Ngisi daya Suhu Kerja

0 ℃ ~ 55 ℃

Discharging Suhu Kerja

-20 ℃ ~ 55 ℃

Ukuran (W * H * T)

173,7 * 207,5 * 72 mm

Bobot

5420±300g

Siklus urip

6000 Kaping (25 ℃@0,5C/0,5C)

Diagram Kinerja Listrik

usd (2)
usd (1)
usd (3)

Diagram Paket

Paket-Diagram-11
Paket-Diagram-31
Paket-Diagram-21

Produsèn Brand misuwur

Kaluwihan produk

asdasd
awu (2)
awu (3)
awu (4)
asd 6

Lini Produksi

dangsun (2)
dangsun (1)
LINE PRODUKSI (3)
LINE PRODUKSI (4)

Sertifikat Produk

asd 19

Aplikasi akeh

asd 12
EVE LF50K 3.2 v Grade A 50ah Lithium LiFePO4 EV Prismatic LFP Sel Baterai 1

Sel Baterei Lithium EVE: Panguwasa Unggul ing Panyimpenan Energi Pilih Sel Baterei Lithium EVE kanggo solusi panyimpenan energi sing unggul!

asd 19

Sel kita nyedhiyakake kinerja, linuwih, lan fleksibilitas sing luar biasa kanggo macem-macem aplikasi. Kanthi kapadhetan energi sing dhuwur, kemampuan ngisi daya kanthi cepet, lan umur sing luwih dawa, sel kita nyedhiyakake daya sing tetep lan bisa dipercaya kanggo kendaraan listrik, elektronik portabel, lan sistem energi sing bisa dianyari. Kita prioritasake kesadaran lingkungan, nawakake pilihan panyimpenan energi sing luwih ijo tanpa ngorbanake efisiensi.Minangka pimpinan industri, kita terus-terusan nggawe inovasi kanggo nggawa produk mutakhir sing ngluwihi pangarepan.Komitmen kanggo riset lan pangembangan mesthekake yen kita tetep ndhisiki industri panyimpenan energi, nyedhiyakake solusi kualitas paling dhuwur kanggo kabutuhan sing terus berkembang.Percaya marang kita kanggo nguatake masa depan sampeyan saiki.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita