• Babagan TOPP

FT24175 forklift panggantos baterei asam timbal

Katrangan singkat:

Panggantos baterei asam timbal forklift FT24175, baterei GeePower LiFePO4 minangka sumber daya sing kuat lan dipercaya kanggo macem-macem aplikasi industri, kanthi kapasitas 25.6V175AH.Umur siklus sing luwih dawa lan output daya dhuwur menehi kinerja lan nilai sing luar biasa dibandhingake karo baterei asam timbal tradisional.Teknologi sistem manajemen baterei canggih (BMS) baterei nyedhiyakake macem-macem tingkat proteksi marang malfungsi, ngisi daya sing berlebihan, lan panas banget, njamin keamanan lan operasi sing dipercaya.Dirancang kanggo operate ing lingkungan atos, baterei GeePower LiFePO4 bisa tahan suhu nemen, asor, lan cahya kanggo kejut lan geter, dadi solusi daya becik kanggo industri nuntut kayata logistik, warehousing, lan manufaktur.Ukuran sing kompak lan proses instalasi lan pangopènan sing gampang dadi pilihan populer kanggo aplikasi sing mbutuhake owah-owahan baterei sing kerep.Sakabèhé, daya tahan, efisiensi, lan gampang ditangani baterei GeePower LiFePO4 ndadekake investasi sing apik banget kanggo bisnis sing pengin ngoptimalake operasi lan produktivitas, supaya bisa nggunakake kekuwatan teknologi inovatif nalika nyuda risiko lan nyuda downtime ing macem-macem setelan industri.


Detail Produk

Tag produk

Parameter

Katrangan Paramèter Katrangan Paramèter
Tegangan nominal 25.6V Kapasitas Nominal 175Ah
Tegangan Kerja 21.6~29.2V Tenogo 4,48 KWH
Max Konstan Discharge Saiki 80A Puncak Discharge Saiki 175A
Rekomendasi Ngisi Daya Saiki 80A Rekomendasi Tegangan Ngisi 29.2V
Suhu Discharge -20-55°C Suhu Ngisi daya 0-55 ℃
Suhu panyimpenan (1 sasi) -20-45°C Suhu panyimpenan (1 taun) 0-35 ℃
Ukuran (L * W * H) 400 * 250 * 400 mm Bobot 60KG
Bahan Kasus baja Kelas Proteksi IP65
a-150x150

2 JAM

WAKTU PENGISIAN

2-3-150x150

3500

SIKLUS URIP

3-1-150x150

NOL

MAINTENANCE

Zero<br>Polusi

NOL

POLUSI

FANT

Atusan

OF MODEL FOR OPSI

Sel Baterei Kita

Panggantos baterei asam timbal forklift FT24175 yaiku 25.6V175A sing digawe saka sel baterei sing berkualitas tinggi.

- Kinerja: Baterei lithium kita unggul ing kapadhetan energi lan bisa menehi daya luwih akeh lan tahan luwih suwe tinimbang baterei liyane.

- Ngisi daya cepet: Baterei lithium bisa ngisi daya kanthi cepet, ngirit wektu lan ningkatake efisiensi.

- Efektivitas biaya: Baterei lithium kita duwe umur sing luwih dawa lan mbutuhake pangopènan nol, dadi pilihan sing irit.

- Output daya dhuwur: Baterei lithium kita bisa nyedhiyakake tingkat daya sing dhuwur, nyukupi kebutuhan energi sampeyan.

- Warranty: We offer 5 taun babar pisan, supaya sampeyan bisa duwe katentreman atine lan gumantung ing produk kita ing roto dawa amarga reputasi ngalangi kita.

CIANTO

Kaluwihan baterei:

Kinerja safety sing luwih dhuwur

Mundhut self-discharge (<3%)

Konsistensi sing luwih dhuwur

Siklus urip luwih dawa

Wektu pangisi daya luwih cepet

shuyi (2)

TUV IEC62619

shuyi (3)

UL 1642

suwi (4)

SJQA ing Jepang
Sistem sertifikasi keamanan produk

shuyi (5)

MSDS + UN38.3

BMS lan sirkuit Proteksi kita

Panggantos baterei asam timbal forklift FT24175 25.6V175A uga dilindhungi dening BMS sing cerdas.

- Safety: Sistem manajemen baterei cerdas (BMS) kita nggawe manawa baterei ora overheat, overcharge, utawa overdischarge.Yen ana masalah, BMS menehi tandha marang pangguna kanggo nyegah karusakan.

- Efisiensi: BMS Pintar kita nggawe baterei luwih apik lan tahan suwe kanthi wektu kurang.

- Downtime: Smart BMS kita mriksa kesehatan baterei lan bisa prédhiksi nalika ana masalah.Iki mbantu ngindhari downtime sing ora direncanakake.

- Ramah pangguna: BMS Smart kita gampang digunakake.Iku nuduhake sampeyan carane baterei wis Performing ing wektu nyata, lan sampeyan bisa nggunakake data iki kanggo pancasan sing luwih apik.

- Pemantauan Jarak Jauh: BMS Cerdas kita bisa dicenthang saka ngendi wae ing jagad iki.Sampeyan bisa ndeleng kepiye baterei, ngganti setelan, lan malah tumindak kanggo nyegah masalah.

uwis (2)

BMS Multi Fungsi

● Proteksi sel baterei

● Ngawasi voltase sel baterei

● Ngawasi suhu sel baterei

● Tegangan & arus paket Monitoring.

● Pangisian daya lan discharge paket kontrol

● Ngitung SOC %

Sirkuit protèktif

● Fungsi pre-charge bisa ngindhari karusakan ing baterei lan komponen listrik.

● Fuse bisa ilang nalika overload utawa short circuit external occurs.

● Ngawasi lan ndeteksi insulasi kanggo sistem lengkap.

● Multiple strategi bisa kanthi otomatis nyetel daya lan discharge saiki baterei miturut suhu beda lan SOC(%)

uwis (1)

Aplikasi

Bangga banget kanggo ngenalake paket baterei lithium-ion serbaguna sing dirancang khusus kanggo forklift listrik ing GeePower.Paket baterei kita direkayasa kanggo nyedhiyakake macem-macem model forklift, kalebu END-RIDER, PALLET-TRUCKS, Electric Narrow Aisle, lan forklift Counterbalanced.Iki digawe kanthi tliti nggunakake bahan sing paling dhuwur lan teknologi canggih, njamin daya tahan lan kinerja sing optimal.Kanthi pilihan forklift baterei lithium GeePower sing larang regane, sampeyan bisa ngucapake pamit kanggo kerep rusak lan downtime larang.Paket baterei dibangun kanggo nyukupi panjaluk macem-macem lingkungan, nyedhiyakake sumber daya sing dipercaya kanggo operasi sing efisien lan lancar.

asih (1)

END-RIDER

asih (4)

PALLET-TRUK

asih (3)

Lorong Sempit Listrik

asih (2)

Counterbalanced

Merk forklift sing ditrapake kanggo baterei

GeePower duwe macem-macem produk sing nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan.Kanthi pengalaman pirang-pirang taun, kita wis ngembangake atusan produk sing beda-beda, supaya mesthi ana sing cocog karo forklift sampeyan.Pilih GeePower, lan kita bakal menehi solusi sing sampurna kanggo sampeyan.

mitra (1)
mitra (4)
mitra (2)
mitra (3)
mitra (6)
mitra (5)
mitra (8)
mitra (7)
mitra (11)
mitra (10)
mitra (14)
mitra (12)
mitra (13)
mitra (15)
mitra (16)
mitra (17)
mitra (19)
mitra (18)
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita