• Babagan TOPP

FT24700 kapasitas dhuwur forklift 24 v baterei lithium

Katrangan singkat:

Paket baterei lithium forklift 25.6V700AH minangka investasi sing luar biasa kanggo bisnis sing pengin nambah operasi ing jangka panjang.Paket baterei iki direkayasa kanggo tahan kahanan lingkungan sing kasar, nyedhiyakake kinerja sing stabil lan konsisten sing nyukupi panjaluk fasilitas manufaktur, gudang, lan pusat distribusi.Kanthi nggunakake paket baterei iki, bisnis bisa ngoptimalake panggunaan peralatan, njaga alur kerja tanpa gangguan, lan nyilikake downtime sing larang.


Detail Produk

Tag produk

Parameter

Katrangan Paramèter Katrangan Paramèter
Tegangan nominal 25.6V Kapasitas Nominal 700Ah
Tegangan Kerja 21.6~29.2V Tenogo 17,92 KWH
Max Konstan Discharge Saiki 350A Puncak Discharge Saiki 600A
Rekomendasi Ngisi Daya Saiki 350A Rekomendasi Tegangan Ngisi 29.2V
Suhu Discharge -20-55°C Suhu Ngisi daya 0-55 ℃
Suhu panyimpenan (1 sasi) -20-45°C Suhu panyimpenan (1 taun) 0-35 ℃
Ukuran (L * W * H) 800 * 440 * 400 mm Bobot 160KG
Bahan Kasus baja Kelas Proteksi IP65

Kanthi kinerja sing unggul, umur sing luwih dawa, lan fitur safety sing canggih, paket baterei iki nyedhiyakake solusi sing larang regane sing ningkatake efisiensi bisnis lan terus berkembang.Kesimpulane, paket baterei lithium forklift 25.6V700AH minangka pilihan sing apik kanggo bisnis sing ngarahake ngoptimalake operasi.

a-150x150

2 JAM

WAKTU PENGISIAN

2-3-150x150

3500

SIKLUS URIP

3-1-150x150

NOL

MAINTENANCE

Zero<br>Polusi

NOL

POLUSI

FANT

Atusan

OF MODEL FOR OPSI

sel baterei kita

FT24700 kapasitas dhuwur forklift 24v baterei lithium kang digawe saka sel baterei kualitas dhuwur.

- Kinerja: Baterei lithium kita unggul ing kapadhetan energi lan bisa menehi daya luwih akeh lan tahan luwih suwe tinimbang baterei liyane.

- Ngisi daya cepet: Baterei lithium bisa ngisi daya kanthi cepet, ngirit wektu lan ningkatake efisiensi.

- Efektivitas biaya: Baterei lithium kita duwe umur sing luwih dawa lan mbutuhake pangopènan nol, dadi pilihan sing irit.

- Output daya dhuwur: Baterei lithium kita bisa nyedhiyakake tingkat daya sing dhuwur, nyukupi kebutuhan energi sampeyan.

- Warranty: We offer 5 taun babar pisan, supaya sampeyan bisa duwe katentreman atine lan gumantung ing produk kita ing roto dawa amarga reputasi ngalangi kita.

CIANTO

Kaluwihan baterei:

Kinerja safety sing luwih dhuwur

Mundhut self-discharge (<3%)

Konsistensi sing luwih dhuwur

Siklus urip luwih dawa

Wektu pangisi daya luwih cepet

shuyi (2)

TUV IEC62619

shuyi (3)

UL 1642

suwi (4)

SJQA ing Jepang
Sistem sertifikasi keamanan produk

shuyi (5)

MSDS + UN38.3

BMS lan sirkuit Proteksi kita

FT24700 kapasitas dhuwur forklift 24v baterei lithium uga dilindhungi dening BMS cerdas.

- Safety: Sistem manajemen baterei cerdas (BMS) kita nggawe manawa baterei ora overheat, overcharge, utawa overdischarge.Yen ana masalah, BMS menehi tandha marang pangguna kanggo nyegah karusakan.

- Efisiensi: BMS Pintar kita nggawe baterei luwih apik lan tahan suwe kanthi wektu kurang.

- Downtime: Smart BMS kita mriksa kesehatan baterei lan bisa prédhiksi nalika ana masalah.Iki mbantu ngindhari downtime sing ora direncanakake.

- Ramah pangguna: BMS Smart kita gampang digunakake.Iku nuduhake sampeyan carane baterei wis Performing ing wektu nyata, lan sampeyan bisa nggunakake data iki kanggo pancasan sing luwih apik.

- Pemantauan Jarak Jauh: BMS Cerdas kita bisa dicenthang saka ngendi wae ing jagad iki.Sampeyan bisa ndeleng kepiye baterei, ngganti setelan, lan malah tumindak kanggo nyegah masalah.

uwis (2)

BMS Multi Fungsi

● Proteksi sel baterei

● Ngawasi voltase sel baterei

● Ngawasi suhu sel baterei

● Tegangan & arus paket Monitoring.

● Pangisian daya lan discharge paket kontrol

● Ngitung SOC %

Sirkuit protèktif

● Fungsi pre-charge bisa ngindhari karusakan ing baterei lan komponen listrik.

● Fuse bisa ilang nalika overload utawa short circuit external occurs.

● Ngawasi lan ndeteksi insulasi kanggo sistem lengkap.

● Multiple strategi bisa kanthi otomatis nyetel daya lan discharge saiki baterei miturut suhu beda lan SOC(%)

uwis (1)

Struktur paket baterei kita

FT24700 kapasitas dhuwur forklift 24v baterei lithium dirancang kanggo gampang pangopènan.

Modul baterei

Modul baterei

Desain modul GeePower nambah stabilitas lan kekuatan baterei, asil ing konsistensi apik lan efficiency perakitan.Paket baterei nduweni desain struktur lan insulasi sing cocog karo standar safety Kendaraan Listrik kanggo njamin langkah safety sing luwih dhuwur.

Paket baterei

Paket baterei

Desain struktural paket baterei kita meh padha karo baterei kendaraan listrik kanggo njamin integritas struktural baterei tetep utuh sajrone transportasi lan operasi sing dawa.Baterei lan sirkuit kontrol dipisahake dadi rong bagean kanggo gampang pangopènan lan ndandani, kanthi jendhela cilik sing ana ing sisih ndhuwur.Iki nduweni tingkat proteksi nganti IP65, dadi bledug lan anti banyu.

tampilan LCD

Baterei litium GeePower nduweni tampilan LCD sing nyedhiyakake informasi rinci babagan operasine, kayata Status Pangisian Daya (SOC), Tegangan, Arus, Jam Kerja, lan apa wae kesalahan utawa irregularities.Iki ngidini pangguna kanthi gampang ngawasi kinerja baterei lan kanthi cepet ngenali masalah potensial.Tampilan kasebut nduweni antarmuka sing ramah pangguna, saengga gampang navigasi lan ngakses data penting kanthi cepet.Desain canggih iki nuduhake komitmen GeePower kanggo ningkatake kegunaan lan efisiensi.

mm1
abuh (1)
abuh (2)
abuh (3)
abuh (4)

Remot kontrol

Ngenalke paket baterei GeePower, dilengkapi fitur dibangun ing inovatif sing nawakake pangguna akses gampang kanggo data operasi nyata-wektu liwat PC utawa telpon seluler.Pindai kode QR ing kothak baterei kanggo njupuk informasi penting kayata Status Pangisian Daya (SOC), Tegangan, Saiki, Jam Kerja, lan kemungkinan malfungsi utawa anomali.Antarmuka sing ramah pangguna njamin pandhu arah sing gampang lan akses cepet menyang data sing penting nalika dibutuhake.Kanthi solusi GeePower sing intuisi lan ora repot, ngawasi kinerja baterei ora tau luwih trep.

baofusind (1)
baofusind (3)
baofusind (2)

Aplikasi

Ing GeePower, kita bangga nawakake paket baterei lithium ion serbaguna kanggo forklift listrik, dirancang kanggo nguwasani macem-macem model, kalebu END-RIDER, PALLET-TRUCKS, Electric Narrow Aisle, lan forklift Counterbalanced.Paket baterei digawe kanthi bahan berkualitas tinggi lan teknologi canggih kanggo njamin daya tahan lan kinerja optimal, nyedhiyakake sumber daya sing dipercaya kanggo operasi sing efisien lan lancar.Kanthi GeePower FT24700 kapasitas dhuwur forklift 24v baterei lithium, sampeyan bisa supaya kerep breakdowns lan downtime, ketemu panjaluk lingkungan beda.

asih (1)

END-RIDER

asih (4)

PALLET-TRUK

asih (3)

Lorong Sempit Listrik

asih (2)

Counterbalanced

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita